Winkel Watch

Winkel Watch

Winkel Watch is een sociaal waarschuwingssysteem voor winkeliers. Hiermee sta je in onderling contact mede winkeliers. Het systeem wordt geleverd met centrale winkel unit, een android telefoon en displayhouder. Ook worden er twee vaste paniekknoppen en een mobiele (hals en nek) paniekknop meegeleverd. Communicatie vindt plaats via GSM en WIFI netwerk.

Directe koppeling met wijkagent

In  overleg met politie diensten is het mogelijk om de wijkagent belast met het winkelgebied in te seinen als er iets gebeurt. Hiermee kan een adequate opvolging plaats vinden, dit aangezien politiediensten gelijk op de hoogte zijn en dan tijdig actie kan ondernemen. Er vindt een doormelding plaats, dit gebeurt middels een virtuele meldkamer, hierdoor vindt er in wezen een stil alarm plaats. Het is ook mogelijk om niet alleen een melding te doen van een overval maar ook voor het gebruik van een AED. Zo krijgen alle winkeliers een AED melding en kunnen mensen ter plaatse komen om medische assistentie te verlenen. De AED knop wordt niet standaard meegeleverd. Deze is optioneel bij te bestellen.

Winkel Watch voor een nette prijs

De kosten voor een basis Winkel Watch systeem bedraagt slechts € 498,- per winkel inclusief montage en exclusief btw. Het abbonement voor doormelding bij calamiteit van Winkel Watch bedraagt slechts € 7,50 per maand exclusief btw.

 

Meer informatie? Wij bellen u.

U kunt het het privacy beleid inzien op de door ons ingerichte pagina. Wij gaan secuur om met uw gegevens.

Veiligheid in en rondom uw winkel

Met Winkel.Watch weet u zeker dat mede winkels op hoogte zijn van een calamiteit. U zou het kunnen zien als een sociaal waarschuwingssysteem, met 1 druk op de knop in onderling verbinding staan met collega ondernemers. Deze weten wat er aan de hand is en hoe te handelen in geval van een calamiteit.

Standaard wordt bij Winkel.Watch een calamiteitenkaart meegeleverd, hierop staat wat te doen ingeval van een melding. Deze kan met politiediensten of ondernemers onderling worden opgesteld.

winkel-watch

Winkel.Watch is te verkrijgen bij Fixwell.

Wij helpen ook graag winkeliers bij het vergroten van veiligheid.

Waarom Winkel.Watch

Elke ondernemen wil veilig en vertrouwd ondernemen. Een winkelier heeft ook nog een zorgplicht, over klanten, medewerkers en zichzelf. Daarnaast is veiligheid voor een winkelgebied erg belangrijk. Als bezoekers zich niet veilig voelen dan zal het winkelgebied vermeden worden.

Heeft u vragen en-/ of opmerkingen dan vernemen wij deze graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactmulier of per email via info@fixwell.nl

Meer informatie over een AJAX Alarmsysteem? Kijkt dan op de website van alarmsysteemenschede.nl