Alarmsysteem kopen?

Als u een alarmsysteem gaat kopen dan is er keuze te over. Er zijn veel merken die een alarmsysteem aanbieden. Wij hebben al een selectie gemaakt van betrouwbare merken die betaalbaar zijn. Hierdoor kunnen we ook na installatie de juiste service verlenen.  Een alarmsysteem wordt steeds vaker toegepast, dit vergroot de veiligheid in en rondom uw woning.

Wij kunnen u adviseren en de gehele installatie van een alarmsysteem verzorgen. Een van onze beveiligingsadviseurs komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Met deze persoonlijke begeleiding bent u verzekerd van het juiste merk en een optimale beveiliging.

Waarom zou ik een alarmsysteem kopen?

Steeds meer mensen kopen een alarmsysteem, dit om de veiligheid rond een woning te vergroten. Naast dat er een melding wordt gedaan als er een detectie plaats vindt is er ook een preventieve werking. Met de juiste uitingen (zoals stickers) wordt de preventieve werking groter, hiermee wordt de kans op inbraak verkleind.

Ook zijn de alarmsystemen van vandaag de dag al erg geavanceerd en hebben ze veel functies voor home automation. Naast veiligheid wordt ook het wooncomfort vergroot.

Bel mij voor informatie!
U kunt het het privacy beleid inzien op de door ons ingerichte pagina. Wij gaan secuur om met uw gegevens.

Jablotron Alarmsysteem kopen?

alarmsysteem kopen

Er zijn diverse betrouwbare alarmsysteem merken, één hiervan is ook Jablotron. Een merk dat al jaren bestaat en zijn betrouwbaarheid heeft verdiend. Naast de nieuwste techniek, draadloze aansluiting en melding van een detectie ontvangen op een telefoon heeft Jablotron nog meer functies. Dit is geen standaard alarmsysteem. Home automation is een belangrijke functie, hiermee is het mogelijk om lampen, deur of een hek aan te sturen. Jablotron is een merk dat erg interessant is voor het gebruik in huis of kantoor.

Functies & mogelijkheden

De Jablotron en AJAX alarmsystemen hebben onder andere de navolgende functies en modules;

  • 24/7 beveiliging via app;
  • Doormelding centrale mogelijk;
  • Aansluiting van camera's;
  • Draadloze aansluiting;
  • Bewegingsmelder en magneetcontact;
  • Rookmelder en CO melder;
  • Afstandbediening;
  • Talloze zones en gebruikers maken.

 

AJAX Alarmsysteem kopen?

ajax alarmsysteem

Het AJAX alarmsysteem beschikt over de nieuwste techniek en is volledig draadloos. Dit maakt het alarmsysteem ideaal voor het gebruik in huis. Door de draadloze aansluiting is het systeem vrij eenvoudig te installeren en is snel veel veiligheid aan uw woning toe te voegen. Het is mogelijk om meldingen op een telefoon te ontvangen of dit te laten doorzetten naar een alarmcentrale. Kortom een systeem die gebruiksvriendelijk is en over veel functies beschikt.

Heeft u vragen en-/ of opmerkingen dan vernemen wij deze graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier of per email via info@fixwell.nl

Meer informatie over een AJAX Alarmsysteem? Kijkt dan op de website van alarmsysteemenschede.nl