Alarmsysteem kopen?

Als u een alarmsysteem gaat kopen dan is er veel keuze. Wij hebben al een selectie gemaakt voor een betrouwbaar merk, die betaalbaar is, eenvoudig en gebruik en beschikt over de nieuwste techniek. Hierdoor kunnen wij ook na installatie de juiste service verlenen.  Een AJAX alarmsysteem wordt steeds vaker toegepast, dit vergroot het veiligheids gevoel in en rondom uw woning. Hierbij geldt niet alleen anti-inbraak maar ook brandveiligheid, gezondheid en gemak.

Wij kunnen u adviseren en de gehele installatie van een AJAX alarmsysteem verzorgen. Een van onze beveiligingsadviseurs komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Met deze persoonlijke begeleiding bent u verzekerd van de juiste installatie en een optimale beveiliging.

Waarom zou ik een AJAX alarmsysteem kopen?

Steeds meer mensen kopen een alarmsysteem, dit om de veiligheid rond een woning te vergroten. Naast dat er een melding wordt gedaan als er een detectie plaats vindt is er ook een preventieve werking. Met de juiste uitingen (zoals stickers) wordt de preventieve werking groter, hiermee wordt de kans op inbraak verkleind.

Ook zijn de alarmsystemen van vandaag de dag al erg geavanceerd en hebben ze veel functies voor home automation. Naast veiligheid wordt ook het wooncomfort vergroot.

Bel mij voor informatie!
U kunt het het privacy beleid inzien op de door ons ingerichte pagina. Wij gaan secuur om met uw gegevens.

AJAX Alarmsysteem kopen?

Het AJAX alarmsysteem beschikt over de nieuwste techniek en is volledig draadloos. Dit maakt het alarmsysteem ideaal voor het gebruik in huis. Door de draadloze aansluiting is het systeem vrij eenvoudig te installeren en is snel veel veiligheid aan uw woning toe te voegen. Het is mogelijk om meldingen op een telefoon te ontvangen of dit te laten doorzetten naar een alarmcentrale. Kortom een systeem die gebruiksvriendelijk is en over veel functies beschikt.

Functies & mogelijkheden

Het AJAX alarmsysteem hebben onder andere de navolgende functies en modules;

  • 24/7 beveiliging via app;
  • Bediening en beheer in de app;
  • Doormelding via centrale mogelijk;
  • Aansluiting van Dahua beveiligingscamera's mogelijk;
  • Een draadloze of bedrade aansluiting;
  • Zowel voor anti-inbraak, brandveiligheid en gemak in uw woning;
  • Eenvoudig in gebruik maar krachtig in mogelijkheden;

 

Heeft u vragen  over een AJAX alarmsysteem dan vernemen wij deze graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier , telefonisch via 053 - 209 77 93 of per email via info@fixwell.nl