Beveiligingscamera kopen?

Beveiligingscamera kopen? Laat ons u adviseren.

Wilt u een beveiligingscamera kopen? Laat ons u dan adviseren over het merk en type. Er zijn veel merken die producten aanbieden, dit in alle soorten en maten. Wij bieden de beste beveiligingscamera merken aan tegen een faire prijs, daarnaast kunnen wij u adviseren en de installatie geheel verzorgen. Door te kiezen voor het juiste merk heeft u altijd een kwaliteitsproduct met de expertise van het merkt en de juiste service achteraf.

Voor ons assortiment hebben we al een selectie gemaakt van betrouwbare merken, de juiste kwaliteit en dit alles ook nog betaalbaar. Hiermee bent u verzekerd van een goed product tegen de juiste prijs. Merken die wij aanbieden zijn onder andere Dahua, Hikvision en Vivotek.

IP-beveiligingscamera of HDCVI beveiligingscamera

Heeft u een bestaand (analoog) beveiligingscamera systeem? Dan is dat geen probleem met onze merken bieden we hier ook een oplossing voor. Er zijn analoge HD(CVI) producten, hiermee gebruiken we de bestaande infrastructuur voor camera's met de nieuwste techniek. Met HD(CVI) Is mogelijk om HD kwaliteit beeldmateriaal te krijgen.

Nog geen systeem? Dan adviseren wij om te kiezen voor IP beveiligingscamera's. Hiermee is het mogelijk om 24/7 beelden online te bekijken. Het is dan ook mogelijk om camera's of een nvr eenvoudig te vervangen. IP beveiligingscamera techniek is toekomst bestendig.

Bel mij voor informatie!
U kunt het het privacy beleid inzien op de door ons ingerichte pagina. Wij gaan secuur om met uw gegevens.

Dahua beveiligingscamera kopen?

beveiligingscamera kopenKies voor een Dahua IPC camera als u een IPC beveiligingscamera gaat kopen. Want Dahua Technology is een wereldwijde, toonaangevende provider van geavanceerde video surveillance solutions. De product portfolio van dit bedrijf omvat een geavanceerde reeks van front-end, back-end, scherm, software en intelligente verkeersoplossingen.

Dahua heeft wereldwijd een verkoop, marketing en een service netwerk opgezet om de goede feedback te krijgen maar ook nieuwe producten te ontwikkelen. Vandaag de dag worden Dahua IPC camera's op grote schaal toegepast in vele velden, zoals het bankwezen, de openbare veiligheid, energie, telecommunicatie, intelligente gebouw en intelligente transport. Bij tal van grote projecten zijn Dahua IPC camera's geïnstalleerd, bijvoorbeeld bij de Three Gorges waterkrachtcentrale, tijdens de Olympische Spelen en de Sjanghai World Expo, het Kremlin in Moskou, het Parijse vliegveld Charles de Gaulle en de Londense ondergrondse.

Hikvision Beveiligingscamera kopen?

hikvisionDe beveiligingscamera en nvr producten van Hikvision zij toonaangevende, zij zijn een grote leverancier van video surveillance producten. Daarnaast heeft Hikvision oplossingen, ontwerpen en ontwikkelen ze innovatieve IP beveiligingscamera's en video deur intercom producten. Alle producten van Hikvision hebben de nieuwste techniek, dit geldt voor IP beveiligingscamera's, HD analoge camera's, speed domes, NVR's, DVR's en alle andere elementen van geavanceerde beveiligingssystemen. Hiermee zijn ze innovatief, hebben ze betrouwbare en kwalitatieve producten en is Hikvision een merk dat er toe doet. Dit alles tegen een nette prijs en daarmee ideaal voor het gebruik in en rondom uw huis.

Hikvision speelt een actieve rol in de video surveillance markt, besteedt 8% van de jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling voor de voortdurende productinnovatie. Hikvision is een technologische leider in de wereldwijde beveiligingsmarkt.

Heeft u vragen en-/ of opmerkingen dan vernemen wij deze graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier of per email via info@fixwell.nl

Meer informatie over een AJAX Alarmsysteem? Kijkt dan op de website van alarmsysteemenschede.nl