Video Intercom

Video Intercom kopen?

Video Intercom wordt steeds belangrijker. Hiermee is altijd te zien wie er voor de deur staat. Het is dan mogelijk om te bepalen of de deur open gaat. Veiligheid rond uw woning wordt hiermee vergoot. De toepassing is eindeloos, voor grote en klein systemen, in een woonhuis of in een appartementen complex.

Appartementen complexen

De toepassing van deurbeveiliging wordt al langer gebruikt in appartementen complexen. Met een bel tableau op de begane grond en een binnenpost in het appartement. Hiermee is vanuit het appartement te zien wie er voor de deur staat en is de keuze om menen toegang tot het complex te verschaffen. Dahua biedt goede producten aan tegen een faire prijs.

Dahua deurbeveiliging: goed betaalbaar kwaliteitsproduct

Het Chinese kwaliteitsmerk Dahua biedt elektronische deurbeveiliging systemen aan die kunnen worden gebruikt voor grote en kleinere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een Dahua IP video intercom in een appartementen complex, een kantoorvilla of een woonhuis. Dahua deurbeveiliging systemen zijn voorzien van de nieuwste techniek. Voor iedere behoefte hebben zij een oplossing.

Met Dahua bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, maar dan één dat wel erg betaalbaar is. Er zijn twee verschillende Dahua  systemen:

  • De standaard 2-weg systemen,
  • en een Dahua IP intercom systeem.

Voor beide systemen geldt dat er uitgebreide mogelijkheden zijn. Ook hebben de systemen weinig onderhoud nodig, waardoor ze op de lange termijn veel goedkoper zijn.

IP video intercom kopen

Fixwell verkoopt kwalitatieve producten van goede merken als Dahua, en dat voor een faire prijs. Ook krijgt u bij ons de service die het product waardig is, en die onze producten vaak ook nodig hebben vanwege de technische aard ervan.

 

Deurspionage 

Een mogelijkheid van beveiliging is ook deurspionage. Hiermee wordt een deurspion in de deur geplaatst. De meeste bekende variant is kijkgaatje in de deur, hiermee is van binnen te zien wie er voor de deur staat.Tegenwoordig is hier ook een digitale versie van te krijgen.

Er wordt in de deur een spion geplaatst en aan de binnenzijde wordt een scherm bevestigd. Als iemand aanbelt dan wordt aan de binnenzijde op de deur een knop ingedrukt en dan is op het scherm te zien wie ervoor staat. Het grote voordeel hiervan is dat altijd wordt vastgelegd wie ervoor de deur staat. Achteraf is een goede foto te gebruiken om te zien wie ervoor gestaan heeft.

deurspion

Video Intercom | Panasonic

Video IntercomHet systeem van Panasonic zorgt voor veel veiligheid rondom uw woning. Nooit meer de deur openen zonder te zien wie er voor staat. Panasonic staat staat voor meer veiligheid en biedt daarom betrouwbare deurbeveiliging  producten aan. Hierbij valt te denken aan WIFI of bedrade producten, met of zonder draadloze handset.

 

"A Better Life, A Better World"

Video Intercom | Dahua

Met Dahua deurbeveiliging kunt u een volledig beveiligingssysteem creëren rond uw woning. In de app van Dahua is het volledige systeem te beheren. Zien wie er voor de deur staat wanneer  u er niet bent. Video Intercom

Met de camera's kijken wat er gebeurt of via het AJAX alarmsysteem beeld vast leggen als er een detectie is. Kortom is niet alleen uw deur te beveiligen maar ook uw hele woning, dat alles met een mobiele telefoon, ook als u niet thuis bent.

Heeft u vragen en-/ of opmerkingen dan vernemen wij deze graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier of per email via info@fixwell.nl

Meer informatie over een AJAX Alarmsysteem? Kijkt dan op de website van alarmsysteemenschede.nl